Στις Κυκλάδες, στη Σύρο, η Άρωμ φτιάχνει χειροποίητες ιδιαίτερες μαρμελάδες, δίνοντας έμφαση στο φρούτο. Για την Άρωμ κάθε εποχή έχει τις μαρμελάδες της, φρέσκα και ζουμερά φρούτα μαγειρεύονται με σεβασμό στα γευστικά χαρακτηριστικά τους και δίνουν μια συλλογή μαρμελάδων για να συνοδεύσετε κρασί, τυρί, κρεατικά και αλλαντικά ή να απογειώσετε το πρωινό σας.
Γεννήθηκα στη Γαλλία από μητέρα Ελληνίδα. Η διπλή καταγωγή είναι οι μαρμελάδες άρωμ. Φτιάχνονται από φρούτα της ελληνικής γης χρησιμοποιώντας τη γαλλική παράδοση και τεχνογνωσία. Μαγειρεύονται με σεβασμό στο άρωμα του φρούτου, σε χάλκινες λεκάνες και σε μικρές ποσότητες. Το αποτέλεσμα είναι η σταθερή ποιότητα του προϊόντος χωρίς συντηρητικά και χρώματα.
Για τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις οι οποίες επιθυμούν να εμπλουτίσουν το πρωινό τους με χειροποίητες ιδιαίτερες μαρμελάδες χωρίς συντηρητικά και χρώματα οι Άρωμ διατίθενται σε συσκευασία των 800γρ, αλλά και σε βαζάκι-μερίδα των 32γρ.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ